Houseboats overzicht

Naast onze jaren lange ervaring met de Doerak (motorboot) verhuur, zijn we nu ook van start gegaan met het verhuren van verschillende Houseboats.

De Houseboats liggen in onze speciale Houseboats haven aan een eigen steiger met veel ruimte eromheen en een mooi uitzicht op het groene Friese-land en het vaarwater.

Alle Houseboats zijn gelijkvloers, van alle gemakken voorzien en hebben een buitenterras met heerlijk zitje.

Ze kunnen het hele jaar rond gehuurd worden doordat de Houseboats goed geïsoleerd zijn en voorzien van goede verwarming.


HBgrijsbuiten700 465         HBgrijsbuitenzitje700 465
 "Sweet Charity"           La-Mare Houseboats           "Gypsy"            


HB1200ligplaats
Houseboat Doerak LX 1200 HB  "West side story"


U kunt bij ons op 2 manieren de Houseboats huren:

Stil-liggend bij ons in de Houseboats haven, waar u kunt genieten van het leven op het water.
Uitstapjes maken door heel Friesland en waar u kennis kunt maken met de Friese Elf Steden. Bekent om zijn elfsteden schaatstocht, maar tegenwoordig ook te doen op de fiets, step, auto, zwemmend, en lopend. Maar hoe u de tocht ook wilt, de steden zijn allemaal de moeite waard om een bezoek aan te brengen. Sinds 2019 heeft elk Elfsteden stad een bijzondere fontijn.

Uitgebreide informatie over al deze "Elf-steden" en ook over de vele andere mogelijkheden, zijn boord aanwezig.
Natuurlijk kunt u ook uw hengel uitgooien om te vissen. (viskaart bij ons te verkrijgen)

Gevaren worden. U kunt er voor kiezen om door ons gevaren te worden naar een andere ligplaats.  Bijv. in een mooi dorp of stadje, en natuurlijk ook op een marrekriteplaats in de vrije natuur.  Uw fietsen kunt aan boord meenemen, achter op het plateau.

Het is het mogelijk om een sloep te huren en tochtjes te kunnen maken over de friese wateren, Daarnaast zijn er SUP boards, kano’s en uiteraard (electrische)fietsen bij ons te huur.

Ook uw eigen materiaal, zoals uw fietsen of rubberboot, kunt u meebrengen.
De mogelijkheid bestaat om uw eigen sloep of zeilboot bij ons te water te laten, die een plaats bij ons in de haven te krijgen.
Dit graag vooraf in overleg.

 
 
 
 
 
 
 
Doerak Motorboot en Houseboat huren vanuit Sneek