collage varen met een doerak copie klein

Makkelijk varen met de Doerak

De Doerak is een comfortabel, ruim en makkelijk te bevaren motorboot. De grote stabiliteit, geringe diepgang, lage afstap en lage doorvaarthoogte zijn "dé kenmerken" van de Doerak. Dat maakt de Doerak bij uitstek geschikt voor de Friese wateren. Voor meer informatie over de vaareigenschappen klik hier.

Welk type Doerak kies ik?
Wilt u samen varen? Met uw kinderen, of in gezelschap? Holiday Boatin - Doerak Sneek beschikt over een grote vloot verschillende DOERAK-motorboten waaruit u kunt kiezen. Heeft u weinig ervaring? Of bent u een ervaren schipper? We hebben een schip dat bij u en uw gezelschap past!
Om het juiste schip te kiezen, dat goed bij uw ervaring en/of gezelschap past, klikt u hier.

Vaarinstructie op de Doerak
Het unieke vaarinstructie initiatief van Holiday Boatin-Doerak Sneek, biedt onervaren en minder ervaren schippers de mogelijkheid om de theoretische en praktische kennis van het varen met een Doerak te leren. Dit natuurlijk onder het genot van een kop koffie met oranjekoek en een heerlijke lunch.
Maar ook ervaren schippers kunnen bij ons een unieke vaarinstructie verwachten. Op deze dag zal de instructeur de fijne kneepjes van het Doerak varen uitleggen, in zowel theorie als praktijk. Voor meer informatie over al onze unieke vaarinstructie arrangementen, klikt u hier.

 
Doerak Motorboot en Houseboat huren vanuit Sneek